Адвокат Недялка Тасева

Адвокат Недялка Любенова Тасева – Търговище

Член на адвокатска колегия Търговище

Провери адвокат Недялка Тасева. Сравни отзиви и мнения за адвокат Недялка Тасева. Какво казват клиентите на адвокат Недялка Тасева? Заслужава ли си да наемете адвокат Недялка Тасева? Напишете и вашето мнение за адвокат Недялка Тасева.

Бъди първи, напиши коментар!

Реклама

9 thoughts on “Адвокат Недялка Тасева

 1. Наех тази адвокатка Тасева за да ми оправи спора със съседите относно етажната собственост,първата консултация посетихме кантората и със съпруга ми,след което той ходеше за да следи движението ,хода на делото,оказа се ,че е приластила съпруга ми който е с 15г. по млад от нея,на мойте години е,сега сме разделени и в развод,така че не бих я препоръчал на никого!
  Колкото до делото за която беше наета беше отхвърлено от съда защото не беше правилно формулирано и в грешния съд.

  Харесвам

 2. Недялка Любенова Тасева- А.К. Търговище трябва да е следващата!!! Изработила си е схема по която смъква колкото може повече пари от клиентите си, и изчезва ! Ако има възможност се договаря и с адвоката на другата страна, без много пазарлъци взима колкото успее и от тях За „безценната си помощ“, и се измъква в последният момент преди следващото заседание. Аз съм един от многото завлечени, разполагам и с документи . Имаше много коментари с реални имена и подробности от нейни клиенти във сайта „Да изберем адвокат“,или нещо подобно(по памет), които вече са изтрити, но част от които успях да копирам преди това.Клиенти я обвиняваха в некомпетентност, кражба на пари и лаптоп, любовни отношения с съпруг на клиентка, причина за развод, обещания за получаване нереално завишени обезщетения, с цел да получи по- голям хонорар, взимане на пари без фактура,подправяне на подписа на клиенти под пълномощни,подправени подписи по документи по дела от Тасева – обжалвани от г-жата, но( вече потвърдени в съда след безспорна спец. експертиза, както и безброй необяснимо загубени дела, по елементарни казуси. За съжаление въпросната г-жа не пропуска да афишира „горещите си връзки с адв. Иво Иванов Иванов, адв. Маргарита Георгиева Апостолова, адв. Валентина Георгиева Ангелакидис , адв. Лорета Бориславова Михайлова, и др., „големите клечки в а.к.- Търговище „(които след справка се оказа че действително са в управителният съвет на А.к.- Търговище)- по думите на Тасева,с които твърди че „всеки ден заедно си пият кафето“ ! Поради което всички опити да се разследват криминалните схеми на адв. Тасева,-логично са обречени на неуспех! -Гарван -гарвано око не вади!!! Но ще дойде редът и на адв. Тасева !

  Харесвам

  1. Аз също съм една от пострадалите от безценната помощ на Тасева ,ако искаш свържи се с мен 0884222497 Лидия

   Харесвам

 3. За тази „адвокатка“ Недялка Любенова Тасева имаше доста негативни коментари на сайта
  legal world online . Аз бях един от потърпевшите пострадал финансово и морално от нея,
  но сега в този сайт тя е рехабилитирана, по какъв параграф незнайно, аз лично не бих я препоръчал. Стойте далеч от нея и нейните услуги е моята препоръка !

  Харесвам

 4. С една дума: БЯГАЙТЕ ДАЛЕЧ ОТ НЕЯ! Щом собствените и деца са избягали от нея, 6 мъже (официални) неофициалните не ги броим са избягали от нея. А като юрист за нищо не става но за цигански истории или да си скубят косите с недоволни клиенти пред съдебна зала е номер 1. Нещастна жена с провален живот, провалено семейство,неуспешна кариера!!!

  Харесвам

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s