Адвокат Недялко Младенов

Адвокат Недялко Цоков Младенов – Стара Загора

Член на адвокатска колегия Стара Загора

Провери адвокат Недялко Младенов. Сравни отзиви и мнения за адвокат Недялко Младенов. Какво казват клиентите на адвокат Недялко Младенов? Заслужава ли си да наемете адвокат Недялко Младенов? Напишете и вашето мнение за адвокат Недялко Младенов.

Реклама

11 thoughts on “Адвокат Недялко Младенов

 1. Недялко Младенов действа доста непрофесионално . Изготвя (псевдо) юридически документи, за които дори не полага усилия да проучи фактите, че дори и свързаните с конкретния случай нормативни документи. Базира решенията си на допускания и предположения, които не счита за нужно да провери. Счита, обаче, че това не е пречка да предприеме действия, които по своята същност и в контекста на конкретните факти могат обосновано да се квалифицират като заплаха или упражняване на натиск. Предполагам, че малко повече прилежност в работата и в изучаване на правната материя ще са му полезни.

  Харесвам

 2. некоректен е вземе ли парите и делото е свършило за него. Натовари ме с разноски за над 1000лв. прилъга ме да обжалваме, а знаеше че делото е загубено.

  Харесвам

 3. Не са ми ОК методите му на работа, за мен това не е почтен човек. Факт е, че много от колегите, които познавам, не го харесват. Твърди се, че участва в схеми.

  Харесвам

 4. Не, не, не – този адвокат е некадърник. Не заслужава ранга – добър – направо среден клас адвокат! Просто срам за адвокатската гилдия!

  Харесвам

 5. Май последно писалата госпожа ще се окаже права.Алчен и без морал човек.Знам,че няма присъди,но има провидения.

  Харесвам

 6. Този адвокат при подялба на фамилен имот оцени човешкото си достойнство на 2000 лева.За такива духове земна слава и небесна справедливост!

  Харесвам

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s