Адвокат Теодосия Панамска

Проверка на адвокат Теодосия Дончева Панамска – Варна

Член на адвокатска колегия Варна

Провери адвокат Теодосия Панамска. Сравни отзиви и мнения за адвокат Теодосия Панамска. Какво казват клиентите на адвокат Теодосия Панамска? Заслужава ли си да наемете адвокат Теодосия Панамска? Напишете и вашето мнение за адвокат Теодосия Панамска.

Реклама

One thought on “Адвокат Теодосия Панамска

  1. гадна гадинка. излъга ме, каза че ще спечеля само за да ми вземе парите. уж другата страна щяла да плати разноските за адвокат , и ако изгубим делото нищо няма да ми вземе,а стана точно обратната. даже заведе дело срещу мен за хонорара си.
    пазете се от нея. много е алчна и въобще нея интересува за вас а само за парите ви.един познат ми я препоръча защото спечелила някакво дело и накрая излезе че познатия ми нищо не е взел от изпълнителното дело. тя имала пълномощно да го представлява и си дала нейната банкова сметка и взела всичките пари от изпълнителното дело на основание че платения хонорар бил малък а тя много се стараела и спечелила делото. да тя спечелила делото но не за човека който защитава а за собствения си джоб. нещо повече не издава редовни разписки за платен адвокатски хонорар и после не можете да я съдите за това че ви е ОБРАЛА.

    Харесвам

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s