Адвокат Владислав Иванчов

Адвокат Владислав Иванчов – София

Провери адвокат Владислав Иванчов. Сравни отзиви и мнения за адвокат Владислав Иванчов. Какво казват клиентите на адвокат Владислав Иванчов? Заслужава ли си да наемете адвокат Владислав Иванчов? Напишете и вашето мнение за адвокат Владислав Иванчов.

Реклама

10 thoughts on “Адвокат Владислав Иванчов

 1. адвокат Иванчов е изключително некоректен. Можете да разчитате само на празни приказки. Дори не знам как този човек може да се нарече адвокат. Иванчов не е за тази професия изисква се най малко морал

  Харесвам

 2. консултирах се с адвокат Иванчов на Пиротска и не съм доволна от консултацията му. Личи си че не разбира абсолютно нищо а само заблуждава хората за да им вземе парите.

  Харесвам

 3. Не адвокат Владислав Иванчов не е просто некомпетентен. Владислав Иванчов е ужасяващо некомпетентен. Направих огромната грешка да отида при него. Пазете се

  Харесвам

 4. За адвокат Владислав Иванчов ще кажа следното:
  Потресаваща некомпетентност. Всичко се прави с цел да ви се измъкнат парите. Неусведомен „адвокат“ за елементарни неща в правото. Изпуска „случайно“ срокът за обжалване, за да ви прецака умишлено. Ще го кажа отново, потресена съм. Много сте като мен сигурна съм, не оставяйте нещата така.

  Харесвам

 5. Няма по-некоректен адвокат от този нагъл младеж. Не го знам колко разбира, но по отношение на парите е изключително нечестен. Имах глупостта да му дам пари в аванс извън таксата за консултация и той не ми ги върна след като се отказах от делото. Да не говорим, че документи за парите не дава. Щом адвокатите лъжат, къде отива тази държава.

  Харесвам

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s