Адвокат Иво Иванов

Проверка на адвокат Иво Иванов Иванов – Търговище

Член на адвокатска колегия Търговище

Провери адвокат Иво Иванов. Сравни отзиви и мнения за адвокат Иво Иванов. Какво казват клиентите на адвокат Иво Иванов? Заслужава ли си да наемете адвокат Иво Иванов? Напишете и вашето мнение за адвокат Иво Иванов.

Бъди първи, напиши коментар!

Реклама

3 thoughts on “Адвокат Иво Иванов

 1. Първоначално доверих делото си на този адвокат Иво Иванов. Той не погледна документите по делото ми, бави ме със седмици, накрая ми изпрати стандартен иск, в който дори данните на места не бяха съобразени с конкретното дело.
  Но най-лошото в случая беше, че насочи делото в посока многогодишни съдебни битки. Скъпо, трудно, с много ядове и с непредвидим край.
  Направо се задъхвам при мисълта в какъв кошмар щях да живея, ако му се бях доверила до край. На всичко отгоре поиска и баснословна сума за „свършената“ работа. Едно непрофесионално отношение, от където и да го погледнеш. Иначе да, с него се говори приятно и приятелски.

  Харесвам

 2. Направих огромната грешка да подпиша договор за правна защита и съдействие с адвокат Иво Иванов. Хонорарът му беше 4 пъти по-голям от нормалния, и въпреки това, аз реших, че за адвокат с такава добра репутация и име, си струва да му се плати тази сума. Е, в момента съм доникъде, и реших да го сменя, защото иначе усещам, че ще изгубя много важни дела за мен. Парите едва ли ще ми върне, въпреки че не е свършил дори и половината от работата си, но какво да се прави. Започнах да си мисля, че дори без адвокат да се явя, ще се справя по-добре, отколкото ако той ми е такъв. Хора, моля Ви, пазете се от този човек! Толкова много се е овълчил и само пари са му в главата, а една ИМ три месеца не може да напише, а след като я написа, открих много неточности и грешки(добре, че реших да я прочета). В офисите им има голямо текучество на хора, едни идват, други си тръгват, губят се документи и т.н. Но иначе едно е факт – умее да омайва на първа консултация, за да зариби рибките да клъвнат на въдицата. Не мога да пиша повече подробности по моя казус, докато не завърши. Моля Ви само едно – пазете се! Аз сгреших, защото се предоверих

  Харесвам

 3. Подкрепям коментара на Колева Адвокат Иво Иванов е алчен, мами клиентите какво върши за да им иска пари за „стореното“ и е доста слаб юрист. Ако Ви е нужен адвокат, не търсете услугите на адв Иванов.

  Харесвам

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s