Адвокат Йонка Първанова Янева

Aдвокат Йонка Първанова Янева – Плевен

Член на адвокатска колегия Плевен

Провери адвокат Йонка Янева. Сравни отзиви и мнения за адвокат Йонка Янева. Какво казват клиентите на адвокат Йонка Янева? Заслужава ли си да наемете адвокат Йонка Янева? Напишете и вашето мнение за адвокат Йонка Янева.

Реклама

6 thoughts on “Адвокат Йонка Първанова Янева

 1. Здравейте!
  Искам да предупредя всеки, на който му се налага да ползва услугите на адвокат, да бяга през глава като чуе името на Йонка Янева! Тя е алчна, не разбира нищо от работата си и е готова да продаде клиентите си на всеки, който и предложи повече пари от хонорара, който е договорила с доверениците си! Няма безгрешни хора, моята най-голяма грешка беше, че се свързах с тази изключително некоректна жена! Всеки който ползва нейните услуги, рискува да остане излъган по най-бруталния начин! Ако Ви трябва адвокат, намерете си истински такъв, не като тази тук!
  Останете си със здраве!

  Харесвам

 2. Психо адвокат без морал. Не се съобразява с нищо, парадирайки, че спазва закони, правилници и наредби. Затова се занимава с най-лесни дела-бракоразво дни, които не искат много акъл.

  Харесвам

 3. Много ниско ниво професионалист. Може да те заблуди първоначално,но плаща проценти и така печели клиенти,но правото не е силната й страна

  Харесвам

 4. Много несериозна!В работата си постоянно отлага,служи си с лъжи,за които след време забравя и сама се издава.Целта не е да работи професионално за клиента си,колкото да вземе парите!

  Харесвам

 5. Много хитра и некоректна, първо преценява в дружески разговор какви са финансовите Ви възможности и определя максимален възможен хонорар, който иска предварително.

  Харесвам

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s